De Små Synger

De Små SyngerEn af de mest kendte sangbøger med børnesange er bogen De Små Synger.


Bogen indeholder 134 børnesange, godnatsange, sanglege m.m. som er samlet af Gunnar Nyborg-Jensen. Derudover er der inddraget små forklaringer til de første noder, så børnene også kan lære lidt om noderne i denne bog.

Du kan købe bogen lige her

For at gøre bogen mere inspirerende for børnene, er den rigt illustreret med tegninger af Bitte Böcher.

Bogen blev første gang udgivet i 1948 og er siden udgivet flere gange i reviderede udgaver, hvor nogle sange er faldet ud og andre er kommet til.

Denne bog er et must i samtlige hjem med børn, da den simpelthen indeholder alle de vigtige børnesange som vi alle bør kende som Se Den Lille Kattekilling, Oles Nye Autobil, Pjerrot og Månen, Mester Jakob og mange mange flere.

Klik her og køb din kopi nu

 

Luksus udgave

De Små Synger fås også i en luksusudgave. Den indeholder dog de samme sange som den almindelige udgave, men bogen er lidt større, trykt på kraftigere papir og har desuden en rød snor som kan bruges som bogmærke. Så kan du altid huske hvor du og dit barn er kommet til, eller lige markere yndlingssangen.

Med denne bog sikrer man sig at bogen kan holde i mange år frem. Mange voksne har jo idag deres egen udslidte bog stående fra da de var barn. Bogen kan dårligt hænge sammen mere. Men ved at købe luksusudgaven, så burde bogen holde lidt længere.

Du kan se luksusudgaven her

 

De Små Synger CDDe Små Synger CD

50 af sangene fra De Små Synger er også udgivet på CD. Det er Søren Nyborg-Jensen der har bearbejdet sangene sammen med Fuzzy, Hugo Rasmussen, Christina von Bülow, Benita Hastrup samt 4.u fra Sankt Annæ Gymnasium.

Så nu er der ingen undskyldninger for at din barn ikke skal høre disse sange. Kan du ikke selv synge, kender du ikke melodierne eller bryder du dig bare slet ikke om at synge for og med dit barn, så kan du købe denne cd, og dermed stadig få musikglæden frem i dit barn.

De Små Synger CD 2

I 2008 var det 60 år siden at den første udgave af De Små Synger blev udgivet. Det blev fejret ved at lave endnu en cd med sange fra sangbogen. Her er samlet 50 sange igen og det er igen de samme musikere der medvirker på denne flotte kvalitets CD.

Køb De Små Synger CD 2 her

Comments

  1. Dende bog har jeg

Speak Your Mind

*