Godnathistorier

GodnathistorierMange børn elsker at høre en god historie når de skal til at falde i søvn. De ligefrem efterspørger om man ikke kan fortælle dem en god godnathistorie. Det får mange forældre til at sætte sig ned og digte en historie.

Men hvis du gerne vil være fri for at skulle finde på en ny historie aften efter aften, så har vi samlet en række godnathistorier til dig her. De er sorteret i alfabetisk rækkefølge, men du kan jo bare tage dem fra en ende af. Én godnathistorie hver aften.

Liste med godnathistorier

Godnathistorie med morale

Mange af disse godnathistorier indeholder en helt konkret lille morale. En lille ting som barnet kan lære og huske på. Det kan være at gøre nogle skræmmende ting, mere til at gå til, så barnet fremover ikke bliver så skræmt. Det kan også være at gøre irriterende ting mere forståelige, så det fremover er nemmere at få barnet til at gøre eller opføre sig mere naturligt i forskellige situationer.

Men alle historier her, er små søde fortællinger, som kan give dit barn en god og rolig start på natten.

Små godnathistorier på nettet

I vores samling finder du fortrinvis små og korte godnathistorier. De fleste af vores godnathistorier kan læses op på ca. 5 minutter. Så det tager ikke en evighed at få fortalt en historie. Det skal ikke være tiden der afgører om børnene kan få læst en godnathistorie.

Så med vores godnathistorier for børn, kan du helt sikkert få læst en godnathistorie op for dit barn, så han eller hun kan falde trygt i søvn. God fornøjelse.